NurseHouse är ett privatägt och kompetent bemanningsföretag för dig som vill arbeta inom vårdbemanning. Det går självklart även bra att arbeta för oss via ditt eget företag. Vi som är dina kontaktpersoner har lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Hos oss kan du alltid känna dig trygg i att bli både sedd och hörd. Det ska vara roligt att arbeta med oss. Allt blir så mycket enklare då.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och arbetar efter kollektivavtal. Vi betalar pension från första timmen du arbetar för oss.

DU VÄLJER HUR MYCKET DU VILL JOBBA

Hos oss på NurseHouse är det du som väljer hur mycket, när och var du vill arbeta. Du har dessutom möjlighet att få din lön utbetald en eller två gånger per månad. Välj det alternativ som passar dig bäst. Vi ger dig nya möjligheter.

LÅTER DET INTRESSANT?

Om du är intresserad av att höra mer om oss, ring eller maila en intresseanmälan. Det går även bra att direkt registrera ditt CV. Vi vill gärna träffa dig på en personlig intervju. Vi finns tillgängliga för dig när du behöver oss. Kontoret är bemannat vardagar under kontorstid. Vi är dock alltid anträffbara via telefon eller mail.

Intresseanmälan Registrera CV Logga in/Uppdatera CV

 

Våra Journalsystem

Här hittar du en lista med länkar över de journalsystem som idag används på de olika vårdinrättningarna runt om i Sverige:
Journalsystemen skiljer sig mycket mellan de olika landstingen.

Cambio Cosmic
Journal 3/Profdok
Kovis/Cosmic
Medidoc-manual
Melior
Obstetrix
PMO-handbok
System Cross (BMS) 
Take Care
VAS-handbok

Kontakta oss!

Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontoret & chatten är bemannad vardagar under kontorstid. Vi är dessutom alltid anträffbara via telefon eller mail.