DET HÄR ÄR NURSE-HOUSE

NurseHouse-TeamNurse-House är ett privatägt bemanningsföretag för vårdpersonal, främst för sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.

BEMANNING

Nurse-House är ett bemanningsföretag för vårdpersonal, främst för sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. Vår filosofi är att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.
Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och därigenom ett Auktoriserat bemanningsföretag.

PERSONLIGT

Hos oss kan du som anställd och kund alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt.

SKRÄDDARSYTT

Hos oss på Nurse-House är det du som väljer hur mycket, när och var du vill arbeta. Du har dessutom möjlighet att få din lön utbetald en eller två gånger per månad. Vi hjälper till vid alla sorters personalbemanning. Allt från några timmar till så länge behovet finns. Välj det alternativ som passar dig bäst.

TRYGGT OCH SÄKERT

Hos oss kan du som anställd och kund alltid känna dig både sedd och hörd.  Vi följer självklart gällande lagar på arbetsmarknaden, har ansvarsförsäkring och betalar pensioner och försäkringar för våra anställda.

Vi finns alltid tillgängliga för dig när du behöver oss. Kontoret & chatten är bemannad under kontorstid på vardagar,  men vi är alltid tillgängliga per telefon & mail övrig tid.

Är du intresserad av att arbeta med oss vill vi gärna träffa dig för en intervju. Ring eller maila oss så bestämmer vi datum och tid!
Du kan även direkt göra en intresseanmälan eller registrera ditt CV.

Kontakta oss!

Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontoret & chatten är bemannad vardagar under kontorstid. Vi är dessutom alltid anträffbara via telefon eller mail.