Hos oss på NurseHouse står dörren alltid öppen för dig. Vi är ett lättillgängligt, personligt och kompetent bemanningsföretag för dig som behöver hjälp med personalbemanning. Vårt företag har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till din verksamhet.
Som kund hos NurseHouse kan du känna dig trygg i att bemanningen fungerar.

KORT ELLER LÅNG – VI ORDNAR ALLT

Vi hjälper dig att bemanna vid korta och långa vikariat, d.v.s. vid alla vakanser som kan uppstå. Det kan vara allt från några timmar till så länge behovet finns. Naturligtvis bemannar vi även längre vikariat som t.ex. sjuk- och föräldraledigheter och rekryterar personal till dig enligt dina önskemål.
Inför anställning kontaktar vi minst två referenter. Vi kontrollerar sjuksköterskans legitimation samt eventuella anmärkningar hos socialstyrelsen. Den sökande får även uppvisa fotolegitimation.
Vi kommer mer än gärna och träffar dig för att höra mer om din verksamhet och för att samtidigt presentera oss och NurseHouse.

Kontakta oss så berättar vi mer. Kontoret & chatten är bemannad vardagar under kontorstid. Vi är dessutom alltid anträffbara via telefon eller mail.

Nursehouse-kontaktinfo-A4TIPS!

Se till att vårt telefonnummer finns tillgängligt för din personal.
Skriv gärna ut vår presentation till anslagstavlan eller sätt in den i bemanningspärmen.

HÄR KAN DU SKRIVA UT VÅR PRESENTATION: NurseHouse Kontaktinfo

Kontakta oss!

Kontakta oss så berättar vi mer.
Kontoret & chatten är bemannad vardagar under kontorstid. Vi är dessutom alltid anträffbara via telefon eller mail.